foto

Christian Gonon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cyrano de Bergerac (divadelní záznam)
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
Les hommes sont des Rêves
2006 Fables de La Fontaine (TV film)
2003 Sganarelle (TV film)
2000 Misanthrope, Le (TV film)
1994 Une journée au Luxembourg (TV film)

TV seriály

1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Dokumentární

2018 L'Enfance d'un maître - vyp.
2014 Tváří v tvář (TV seriál)
2012 Leviathan
2007 Empreintes (TV seriál)
2006 Kdo byl Kafka?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky