foto

Arthur H.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jack a mechanické srdce
2012 Un spectacle interrompu - vyp.
2009 Cow-boys n'ont pas peur de mourir, Les
2007 Strach(y) ze tmy
2004 La Légion étrange
1993 Fausto
1990 Máma

TV seriály

2014 H-Man (TV seriál)
2008 Écrire pour un chanteur (TV seriál)

Dokumentární

2015 Diego Velázquez (TV film) - vyp.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Deux vies... plus une
2006 Muž, který snil o dítěti
2004 La Légion étrange
1999 Inséparables

TV seriály

2014 H-Man (TV seriál)

Dokumentární

1995 Coûte que Coûte

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky