foto

Peter Schröder

  • nar. 28.5.1964 (55 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Triest (TV film)
2010 Kottan: Notwehr
2009 Kottan ermittelt: Rabengasse 3a (TV film)

TV pořady

2017 Stipsits & Rubey: Gott und Söhne (TV pořad)
2015 Severin Groebner: Servus Piefke! (TV pořad)
2012 Mike Supancic: Traumschiff Supancic (TV pořad)

Divadelní záznam

2018 Lukas Resetarits: 70er - leben lassen (divadelní záznam)
2016 Heimvorteil (divadelní záznam)
Lukas Resetarits: Schmäh (divadelní záznam)
Roland Düringer: ICH Allein? (divadelní záznam)
2014 Wir - ein Umstand (divadelní záznam)
2011 Bauernschach - Ein Winterthriller (divadelní záznam)
ICH: EinLeben (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Triest (TV film)
2010 Kottan: Notwehr

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky