foto

Gerald Walsberger

  • nar. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loslassen (TV film)
2017 Karaoke
2016 Delicious Taste
2013 Shirin: Die Ehre meiner Schwester
2010 Geronia: His Own Wide World

TV seriály

2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Über den Dächern von Linz (S12E10)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Tag an dem Penny Lanz starb (S10E16)
2013 Janus (TV seriál)
Episode 5 (E05)

Dokumentární

2018 Fokus Mord - wahre österreichische Kriminalfälle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky