foto

Claire Brennen

  • nar. 25.9.1934
    Orange County, California, USA
  • zem. 27.11.1977 (43 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Hero Ain't Nothin' But a Sandwich, A
1977 Domino
The Choirboys
1975 Force Five (TV film)
1974 Death Squad, The (TV film)
Planet Earth (TV film)
1973 Maneater (TV film)
The Blue Knight (TV film)
1970 The Traveling Executioner
1967 She Freak
1961 The Touchables

TV seriály

1977 V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Canine Collar (S05E24)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Runaway (S04E23)
1975 Caribe (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Labyrinth (S03E22)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Toma (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Runaways (S02E12)
The Albatross (S01E24)
1972 Banacek (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
1959 Not for Hire (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky