foto

Darrell Briggs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 The Head Hunter

Dokumentární

2015 Podezření (TV seriál)
2014 The Culture High
2013 Inside My Mind (TV film)
Jedinečné letiště v Dubaji (TV seriál)
Nazí a vystrašení (TV seriál)
Posedlost: Temné touhy (TV seriál)
2010 Bible: Historie (TV seriál)
2009 Christianity: A History (TV seriál)
Iran and the West (TV seriál)
2008 Secrets of the 12 Disciples, The (TV film)
Tajemství řeči těla (TV film)
2007 Hidden Story of Jesus, The (TV film)
2006 Objevné plavby (TV seriál)
2004 Abroad Again in Britain (TV seriál)
Nahá věda (TV seriál)
2003 Detektivové bitevního pole (TV seriál)
Very British UFO Hoax, A (TV film)
1999 And the Word Was Bond
Pornography: A Secret History of Civilisation (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

TV pořady

2016 Migrace (TV pořad)
2013 Jak vyváznout živý s Bearem Gryllsem (TV pořad)
2011 Magicians, The (TV pořad)
2003 Fishing Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace