foto

Janie Tienphosuwan

  • nar. 11.9.1981 (38 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Mafia Luerd Mungkorn (TV seriál)
2014 Sanaeha Sunya Kaen (TV seriál)
2012 Raeng Ngao (TV seriál)
2011 Kon Ruk Luang Jai (TV seriál)
2010 Suay Rerd Cherd Sode (TV seriál)
2009 Nam Pueng Kom (TV seriál)
Yok Lai Mek (TV seriál)
2005 Nung Nai Sueng (TV seriál)
Rak Nee Hua Jai Rao Jong (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace