foto

Richard Gutierrez

  • nar. 21.1.1984 (36 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Unbreakable
2018 Fantastica
2013 My Lady Boss
Seduction
2011 My Valentine Girls
2010 Ve tvých očích
2009 Patient X
2008 For the First Time
My Bestfriend's Girlfriend
My Monster Mom
2007 The Promise
2005 Mulawin: The Movie
Pinoy/Blonde
2004 I Will Survive
Kuya
Sigaw

TV seriály

2009 Full House (TV seriál)
2008 Codename: Asero (TV seriál)
Obra (TV seriál)
2007 Kamandag (TV seriál)
2003 Love to Love (TV seriál)
2002 Habang kapiling ka (TV seriál)
2001 Idol ko si Kap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky