foto

Calum Hood

  • nar. 25.1.1996 (22 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 5 Seconds of Summer - Live at Wembley (koncert)
5 Seconds of Summer: How Did We End Up Here? Live at Wembley Arena (koncert)
2014 5 Seconds of Summer: So Perfect

TV pořady

2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 5 Seconds Of Summer - Don't Stop (hudební videoklip)
5 Seconds Of Summer - She Looks So Perfect (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace