foto

Christoph Dammast

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Sieben Tage Sonntag
2001 SOS Barracuda: Lovec dívek (TV film)

TV seriály

2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Am Abgrund (S06E21)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Müllmann (S06E18)
Konkurrenten (S06E16)
Anonym (S06E03)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die weiße Frau (S05E24)
Der Japaner (S05E23)
Vier Zeugen und ein Todesfall (S05E21)
další epizody (8)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Phantom (S04E17)
Grenzverkehr (S04E14)
Herrenrunde (S04E13)
další epizody (5)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Engel der Nacht (S04E08)
Das Geheimnis der Braut (S04E04)
Tödliche Falle (S04E03)
další epizody (5)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödliche Kurse (S03E06)
Verliebt in einen Lehrer (S03E04)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Candy Club (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky