foto

Christopher Murphey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Karate Kid
2004 Dead Lawyers (TV film)

TV seriály

2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Zmizení (S03E09)
Únos - 1. část (S03E01)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Totožnost (S02E17)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Na lovu (S02E02)
Pohřbená tajemství (S01E08)
Chodící mrtvola (S01E05)
další epizody (5)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ta věc s tátou (S03E13)
Útěk z vězení (S03E12)
Temné město (S03E11)
další epizody (13)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Jako virus - 1. část (S02E18)
další epizody (10)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Kurz anatomie (S02E09)
Láska bolí (S02E08)
další epizody (19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace