foto

Kazuaki Hankai

  • nar. 11.8.1958 (61 let)
    Išinomaki, prefektura Mijagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Honto ni atta kowai hanaši: nacu no tokubecuhen 2016 (TV film)
Keiji Inukai Hayato (TV film)
Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film)
2015 Damashibanashi (TV film)
Rugged (TV film)
Tenkú no hači
2014 Pikanchi Half: Life is Hard Tabun Happy
2013 Ai to kibô no machi
Strawberry Night
2012 Meitantei Konan: Kudó Šin'iči Kjóto šinsengumi sacudžin džiken (TV film)
2011 Eiga Kaibutsu-kun
Hontó ni atta kowai hanaši 2011 (TV film)
Kaibutsu-kun Kanzen Shinsaku Special!! (TV film)
2010 Mō Kaette Kita Yo!! Kaibutsu-kun Subete Shinsaku SP (TV film)
Otona ni natta natsu
2009 MW
Senjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no Uta (TV film)
Shûkatsu no musume (TV film)
2008 Je t'aime
Je t'aime
Rookies SP (TV film)
2007 Deru Toko Demasho! (TV film)
2006 Hanada šónenši
Píseň duhy
Senjou no Yuubinhaitatsu (TV film)
2005 Sajonara colour
Tiger & Dragon Special (TV film)
2004 Ima, ai ni jukimasu
Pika**nchi Life Is Hard Dakara Happy
Satsui (TV film)
2003 Seishun bakachin ryôrijuku
2002 Pika*nchi Life Is Hard Dakedo Happy
2001 Rendan
Satorare
1999 Asaki yumemi shi (TV film)
1998 Amagi Goe (TV film)

TV seriály

2019 Ijasaretai otoko (TV seriál)
2018 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2016 Career (TV seriál)
Jutori desu ga nani ka (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Mako Senpai no Iutori (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu 2 (TV seriál)
2015 Death Note (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Marumaru Tsuma (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Osoroshi (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
2013 Kumo no Kaidan (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
2012 Boys on the Run (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.2 (S01E02)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Kaseifu no Mita (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
2010 Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
Gakeppuči no Eri (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
Keitai deka: Zenigata Jui (TV seriál)
Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Kendži Onidžima Heihačiró (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
Pandora II: Kiga rettou (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
Honjitsu mo Hare. Ijo Nashi (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
Jume o kanaeru zó (TV seriál)
Kaze no gâden (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Osen (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Rjúsei no kizuna (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
Propózu daisakusen (TV seriál)
Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
Ten to sen (TV seriál)
Yamada Tarô monogatari (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Džundžó kirari (TV seriál)
Koi suru ničijóbi: New Type (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
Taijó no uta (TV seriál)
Šimokita Sundays (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
GO!GO!HEAVEN! (TV seriál)
H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
Hana jori dango (TV seriál)
Haruka 17 (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Fuufu (TV seriál)
Keishichô kanshiki han 2004 (TV seriál)
Kêtai deka Zenigata Rei (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
Tsuma no Sotsugyo Shiki (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Keitai Deka Zenigata Mai (TV seriál)
2002 Ai nante iraneejo, nacu (TV seriál)
Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
2001 Handoku!!! (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
2000 Happy Ai to Kando no Monogatari (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky