foto

Tomijuki Kunihiro

  • nar. 23.4.1953 (67 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Uso happjaku Kjó mači royal
2019 Jokoku sacudžin (TV film)
2016 Azumi Haruko wa jukue fumei
2015 Eniši: The Bride of Izumo
Gekidžóban Bittare!!!
Supesharisuto 3 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 37 (TV film)
2014 Jiken'ya kagyô 2 (TV film)
Kyabin Atendanto Keiji: Nyu Yoku Satsujin Jiken (TV film)
Mičinoku menku kiša Mijazawa Ken'ičiró 3 (TV film)
2013 Inoči no call: Mrs. Inga o šitteimasu ka?
Mata kanarazu aouto daremoga itta
2012 Fujimi nichoume koukyou gakudan shirîzu: Kanrei zensen kondakutâ
Ie de šinu to iu koto (TV film)
2011 Kêtai deka 3 the movie: Môningu musume. kyuushutsu daisakusen! - Pandora no hako no himitsu
2009 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Season 4 SP (TV film)
2008 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 50 (TV film)
Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
2007 Hótai club
Kêtai Deka the movie 2 - Ishikawa Goemon ichizoku no inbô - kettô! Gorugoda-no-mori
2005 Ue o muite arukó: Sakamoto Kjú monogatari (TV film)
1999 Garasu no nou
1987 Šónan bakusózoku
1982 Shingo juban shobu dai nibu (TV film)
1981 Hono-o no gotoku
Shingo juban shobu dai ichibu (TV film)

TV seriály

2018 Bakumacu gurume bušimeši 2 (TV seriál)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2017 Mi o Cukuši rjóričó (TV seriál)
Toga no Hito (TV seriál)
2016 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
2015 Bittare!!! (TV seriál)
Heat (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae 2 (TV seriál)
Macumoto Seičó Mystery džidaigeki (TV seriál)
Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
2014 Dr. DMAT (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
Mama to papa ga ikiru rijú (TV seriál)
Massan (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 Garasu no le (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
Take Five (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
Džikken keidži Totori (TV seriál)
Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
Šima no sensei (TV seriál)
2011 Dokuhime to wataši (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
2009 Kanryotachi no Natsu (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
Rjúsei no kizuna (TV seriál)
Tonsure (TV seriál)
2006 Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
1999 Romance (TV seriál)
1997 Šicurakuen (TV seriál)
1994 Piano (TV seriál)
1987 Pro golfer Reiko (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
Onna Fúrin kazan (TV seriál)
1985 Star Tanjou (TV seriál)
1984 Furjó šódžo to jobarete (TV seriál)
1983 Fukei-san wa madžo (TV seriál)
Fuzoroi no ringotači (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)
Usawa no keiji: Tomy & Matsu (TV seriál)
1977 Akai kizuna (TV seriál)
Kishibe no arubamu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky