foto

Susan Leith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Až na konec světa
1988 Custody (TV film)
Výkřik ve tmě
1987 Hard Knuckle (TV film)
1986 Short Changed
1984 Man of Letters (TV film)
Undercover
1983 City's Edge, The
1981 A Step in the Right Direction (TV film)
1979 Captives of Care (TV film)

TV seriály

1989 G.P. (TV seriál)
1987 Harp in the South, The (TV seriál)
Poor Man's Orange (TV seriál)
1984 Singles (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky