foto

Majuko Kawakita

  • nar. 28.11.1991 (28 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Širatori Reiko de gozaimasu! The Movie
2014 Kumiko, lovkyně pokladů
2013 Kú no kjókai
2012 Fashion Story - Model
2009 Hitori kakurenbo: Gekijô-ban

TV seriály

2016 Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)
2015 Atelier (TV seriál)
2013 Hakuba no Oujisama Junai Tekireiki (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Mósó sósa (TV seriál)
Supurauto (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
2009 Orutorosu no inu (TV seriál)
2008 Gakkó dža ošierarenai! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky