foto

Caroline Haertel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Virus 2000 (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 Im Vorgarten der Karpaten (TV film)
Zu Tisch ... (TV seriál)
Pantelleria (S20E09)
2018 Balkánská města na vzestupu (TV seriál)
Zu Tisch ... (TV seriál)
auf Ibiza (S18E04)
2017 Der alte Mann und der Storch (TV film)
Die Inseln der Queen (TV seriál)
Zu Tisch ... (TV seriál)
in Sachsen-Anhalt (S17E04)
2016 Der Balkan-Express (TV seriál)
2014 Cuisine Royale (TV seriál)
Zu Tisch ... (TV seriál)
in Süd-Sizilien (S14E05)
2012 Zu Tisch ... (TV seriál)
im Libanon (S12E16)
in Volterra (S12E01)
2011 Fahrt ins Risiko (TV seriál)
Zu Tisch ... (TV seriál)
in Serbien (S11E02)
2010 Zu Tisch ... (TV seriál)
in Mähren (S10E02)
2008 Zu Tisch ... (TV seriál)
in der Herzegowina (S08E11)
in Montenegro (S08E04)
2001 Mein Leben (TV seriál)
1994 37 Grad (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Zu Tisch ... (TV seriál)
auf Ibiza (S18E04)
2017 Zu Tisch ... (TV seriál)
in Sachsen-Anhalt (S17E04)
2014 Handgemacht (TV seriál)
Zu Tisch ... (TV seriál)
in Süd-Sizilien (S14E05)
2012 Zu Tisch ... (TV seriál)
im Libanon (S12E16)
in Volterra (S12E01)
2011 Zu Tisch ... (TV seriál)
in Serbien (S11E02)
2010 Zu Tisch ... (TV seriál)
in Mähren (S10E02)
2008 Zu Tisch ... (TV seriál)
in der Herzegowina (S08E11)
in Montenegro (S08E04)

TV pořady

2002 betrifft (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky