foto

Miho Nakazono

  • nar. 16.7.1959 (61 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Doctor X: Gekai daimon mičiko – Special (TV film)
2010 Gósuto
Warau joyû (TV film)
2009 Dolmengieui ggoom
2008 Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta (TV film)
2005 Tokyo Tower
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari: Aki no tokubecuhen (TV film)
Jo ni mo kimjó na monogatari: Haru no tokubecuhen (TV film)
1990 Jo ni mo kimjó na monogatari: Aki no tokubecuhen (TV film)
Jo ni mo kimjó na monogatari: Fuju no tokubecuhen (TV film)

TV seriály

2020 Haken no hinkaku (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Šičinin no hišo (TV seriál)
2018 Sego-don (TV seriál)
2016 Totto terebi (TV seriál)
2015 Dr. Rintaró (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Hacukoi (TV seriál)
2011 Karyu no Utage (TV seriál)
2010 Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
Sengyou Shufu Tantei ~ Watashi wa Shadow (TV seriál)
2008 OL Nippon (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
2006 Primadam (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
2004 Minami kun no koibito (TV seriál)
2003 Hakoiri Musume (TV seriál)
2002 Boku ga Chikyu wo Suku (TV seriál)
2001 Hyoten 2001 (TV seriál)
Sutaa no koi (TV seriál)
2000 Hatachi no kekkon (TV seriál)
Jamato nadešiko (TV seriál)
Renai Chudoku (TV seriál)
1999 Koi no Kiseki (TV seriál)
1997 Fukigen na kajitsu (TV seriál)
1996 Age 35 Koishikute (TV seriál)
Dear Woman (TV seriál)
1995 Besuto Furendo (TV seriál)
For You (TV seriál)
1993 Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1998 Love and Eros (TV seriál) - kniha

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky