foto

Viktor Prichoďko

  • nar. 17.3.1957 (63 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Poslednij děň vojny (TV seriál)
2019 Proverka na pročnosť (TV seriál)
Veďma (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
2016 Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Poslednij děň vojny (TV seriál)
2019 Proverka na pročnosť (TV seriál)
2016 Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky