foto

Bruno Nahon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Felicità
2019 Docteur ?
2018 Pearl
2017 Razzia
Sparring
2016 La Consolation
2015 Osudu navzdory
2014 Naděje
2013 Silences d'État (TV film)
2011 Louise Wimmer

TV seriály

2019 Mythomaniac (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Na podruhé (TV seriál)
Óda na lásku (E04)
Miluji tě (E03)
Vrať se (E02)
další epizody (4)
2015 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2013 Capitalisme (TV seriál)
Jak jsem nenáviděl matiku
2012 Neviditelné lásky
2009 Historia Shel Hakolnoah Israeli
2007 Le Journal de Dominique (TV film)
2006 Une femme à abattre
2005 Tahar l'étudiant
Tranquility Bay

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Ainsi soient-ils (TV seriál) - původní scénář
Episode 8 (S03E08) - původní scénář
Episode 7 (S03E07) - původní scénář
Episode 6 (S03E06) - původní scénář
další epizody (8)

Dokumentární

2013 Capitalisme (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Zemmour & Naulleau (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky