foto

Ariane Krampe

  • nar. 1961
    Hagen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Ein Sommer auf Mykonos (TV film)
Eltern mit Hindernissen (TV film)
2019 Ein Sommer in der Toskana (TV film)
Verliebt auf Island (TV film)
2018 Léto v Oxfordu (TV film)
Osudové léto na Mallorce (TV film)
Trauung mit Hindernissen (TV film)
2017 Kilimandscharo – Reise ins Leben (TV film)
Osudové léto na Kypru (TV film)
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
Hilfe, wir sind offline! (TV film)
Léto na Floridě (TV film)
Léto na Lanzarote (TV film)
Maria, Argentinien und die Sache mit den Weißwürsten (TV film)
Osudové léto v Dánsku (TV film)
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
Der Fall Barschel (TV film)
Die Unbeugsame (TV film)
Léto v Barceloně (TV film)
Léto v Řecku (TV film)
Unsichtbare Jahre (TV film)
2014 Julia und der Offizier (TV film)
Keine Zeit für Träume (TV film)
Léto na Islandu (TV film)
Léto v Amsterdamu (TV film)
Sama v oblacích (TV film)
Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Grenzgang (TV film)
Královské intriky (TV film)
Léto v Itálii (TV film)
2012 Baron Münchhausen (TV film)
Ganz der Papa (TV film)
Léto v Bavorsku (TV film)
München 72 - Das Attentat (TV film)
Rommel (TV film)
Schleuderprogramm (TV film)
Wir wollten aufs Meer
2011 Der kalte Himmel (TV film)
Im falschen Leben (TV film)
Liebe und Tod auf Java (TV film)
Léto v Paříži (TV film)
2010 Blond bringt nix (TV film)
Hanni a Nanni
Im Dschungel (TV film)
Léto v Kapském městě (TV film)
Léto v Marrakeši (TV film)
2009 Léto na Long Islandu (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
Nečekaný záskok (TV film)
2007 Annas Alptraum kurz nach 6 (TV film)
Druhá půlka štěstí (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
Tajemný poklad Tróje (TV film)
2006 Krieg der Frauen (TV film)
Léto s lachtanem (TV film)
Ostrov koní (TV film)
Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
Studené léto (TV film)
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2005 Medvídek koala sám doma (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Safari ins Glück (TV film)
V cizím těle (TV film)
2003 Zwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953 (TV film)
2002 Himmelreich auf Erden (TV film)
Vlak na věčnost (TV film)
2001 Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
Tunel
2000 Der Kuß meiner Schwester (TV film)
Princové ze snů (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Dlouhá cesta ke štěstí (TV film)
1999 Růže v bouři (TV film)
Útesy lásky (TV film)
1998 Návrat do ráje (TV film)
1997 Druhá šance (TV film)
Hodina rozhodnutí (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)

TV seriály

2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky