foto

Moidele Bickel

  • nar. 6.3.1937
    Mnichov, Bayern, Německá říše
  • zem. 16.5.2016 (79 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Bílá stuha
La seconde surprise de l'amour (TV film)
2003 Phèdre (TV film)
2001 Madame de... (TV film)
1994 Královna Margot
Wozzeck (TV film)
1993 Germinal
1989 Le conte d'hiver (TV film)
1980 Groß und Klein
1976 Markýza z O…
1972 Ignorant und der Wahnsinnige, Der (TV film)

Divadelní záznam

2013 Così fan tutte (divadelní záznam)
2006 Fables de La Fontaine (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky