foto

Rauf Kubajev

  • nar. 11.7.1956 (64 let)
    Buchara, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 So dna veršiny
2013 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV film)
Zeměpisec, který propil globus
1994 Pešavarskij vals

TV seriály

2014 S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Ljubov i narkotiki (S01E36)
Posledňaja žertva (S01E34)
Ameriken boj (S01E28)
další epizody (5)
2002 Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Vorovka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2008 Na kraju stoju
2003 Začem těbě alibi? (TV film)

TV seriály

2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Ženščina s prošlym (TV seriál)
2014 S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vizit damy (S01E11)
Nastojaščij polkovnik (S01E09)
Vysokoje iskusstvo (S01E07)
další epizody (4)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
2010 Šerif (TV seriál)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky