foto

Ina Siefert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Tonio & Julia - Der perfekte Mann (TV film)
Tonio & Julia - Nesthocker (TV film)
2019 Die Spur der Mörder (TV film)
Kranke Geschäfte (TV film)
2017 Der Sohn (TV film)
Ein Kind wird gesucht (TV film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Der Bankraub (TV film)
Wintersreise
2014 Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
Krokodil (TV film)
2010 Skvělá kariéra (TV film)
2008 Das jüngste Gericht (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
2006 Keiler, Der (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
Návrat tanečního mistra (TV film)
2003 Les pro stromy
Poslední taxi (TV film)
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
2000 Ebene 9
1998 Ein Fleisch und Blut (TV film)
Úhlavní nepřátelé - Špatné rozhodnutí (TV film)
1997 Kalkuliertes Risiko (TV film)
Pod kůži (TV film)

TV seriály

2016 Rozmarné jaro (TV seriál)
Osudový omyl (E10)
2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nečekaná láska (E09)
2014 München Mord (TV seriál)
Wir sind die Neuen (E01)
2006 Das Duo (TV seriál)
Auszeit (E11)
Unter Strom (E10)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
2005 Was heißt hier Oma! (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
2002 Mord an Bord (TV film)
2001 Láska mého života (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1999 Winke und lächle!
1997 Dizzy, lieber Dizzy

TV seriály

2013 Řeka života (TV seriál)
Návrat ztracené lásky (E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky