foto

Herbert Knopp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Annas Heimkehr (TV film)
1980 Aus heiterem Himmel (TV film)
1978 Heinrich Heine (TV film)
1976 Die Erzählungen Bjelkins
Schneesturm, Der (TV film)
1974 Plus minus null (TV film)
1970 Hanna Lessing (TV film)
1969 Nur der Freiheit gehört unser Leben (TV film)

TV seriály

1971 Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1969 Der Versager (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky