foto

Andrew Sharp

  • nar. 26.5.1953 (66 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hammer Bay (TV film)
1993 The Custodian
1989 Právo silnějšího
1985 Glass Babies (TV film)
1984 Undercover
1983 Buddies
1976 Summer of Secrets
1974 A Hard God (TV film)

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1986 Sword of Honour (TV seriál)
1982 Taurus Rising (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
1977 Bobby Dazzler (TV seriál)
1976 Alvin Purple (TV seriál)
Young Doctors, The (TV seriál)
1975 Shannon's Mob (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky