foto

Hristo Namliev

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Glory
2015 Žízeň
2014 Buferna zona
2012 Skok
2010 Avariyno katzane
2009 Kozelat
2005 Leydi Zi
2004 Hubava si, mila moya

Herecká filmografie

Filmy

2014 Buferna zona

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace