foto

Mark Hashfield

  • nar. 1929
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Temný věk
1978 Ztracený chlapec
1958 Undercover Girl
1956 Tři muži ve člunu

TV seriály

1978 Case for the Defence (TV seriál)
1976 Young Doctors, The (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
The Thursday Creek Mob (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
1957 Escape (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1955 The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky