foto

Rikako Murakami

  • nar. 30.3.1966 (53 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ranwei Bīto
1998 F
1992 Meisó čizu (TV film)
1990 Bakajaró! 3: Henna jacura
1989 Roppongi banana boys
Zazie
1988 Futari botchi
Jamadamura warucu
1987 Totto Channel
1986 Desu pawuda
Jen žádné komixy!
1985 Pomsta gangu

TV seriály

2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
2009 Futatsu no Spica (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
2001 Wakaresaseya (TV seriál)
2000 Style! (TV seriál)
Virtual Girl (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
1996 Doku (TV seriál)
1994 Kono Ai ni Ikite (TV seriál)
1993 Hitocu jane no šita (TV seriál)
1992 Ai wa Doda (TV seriál)
1989 Shibaura Investigation Agency (TV seriál)
1988 Netsuppoi no! (TV seriál)
1982 Uchû keiji Gyaban (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky