foto

Robert Seller

  • nar. 17.8.1867
    Paříž, Francie
  • zem. 1.8.1889 (21 let)
    Fréjus, Var, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Ctihodný Stanislav
1962 Jak získat úspěch v lásce
Láska na polštáři
1961 Výhodná koupě
1957 Le colonel est de la revue
Une manche et la belle
Une nuit au Moulin-Rouge
Élisa
1956 Les Duraton
Paříž, hotel Palace
Soupçons
1955 Gueule d'ange
Mademoiselle de Paris
Nuits de Montmartre, Les
1954 Cadet Rousselle
Obsession
Secret d'Hélène Marimon, Le
Tajemství ložnic
1953 Boum sur Paris
Dame aux camélias, La
L'ennemi public n° 1
La route Napoléon
Mon gosse de père
Un trésor de femme
1952 Adorables créatures
Ce coquin d'Anatole
Crime du Bouif, Le
Fugue de Monsieur Perle, La
Ils sont dans les vignes
Jupiter
L'amour n'est pas un péché
Les amants de minuit
Une fille sur la route
Éternel espoir
1951 Adhémar ou le jouet de la fatalité
Deburau
Gibier de potence
Monsieur Octave
Tu m'as sauvé la vie
1950 Kazimír
Le Tampon du Capiston
Le Trésor de Cantenac
Uniformes et grandes manoeuvres
Ztracené vzpomínky
1949 Aux deux colombes
Crime des justes, Le
Toâ
1948 Comédien, Le
Diable boiteux, Le
1947 Café du cadran, Le
Destin exécrable de Guillemette Babin, Le
Destin s'amuse, Le
Dvojník
Erreur judiciaire
Nuit sans fin, La
Six heures à perdre
1946 Adieu chérie
Au petit bonheur
Fille du diable, La
Homme de la nuit, L'
Jericho
Mission spéciale
1941 Volpone
1940 Entraîneuse, L'
Homme qui cherche la vérité, L'
1939 Eusèbe député
Ils étaient neuf célibataires
Loi du nord, La
Ménilmontant
Pièges
Prince Bouboule, Le
Père Lebonnard, Le
1938 Clodoche
Hercule
Historky Elysejských polí
Je chante
Kaťa, modrý démon cara Alexandra
Mollenard
Patriote, Le
1937 Double crime sur la ligne Maginot
Fauteuil 47, Le
Homme du jour, L'
Innocent, L'
Josette
L'Habit vert
Les Perles de la couronne
Mademoiselle Docteur
Monsieur Breloque a disparu
Monsieur Bégonia
Vous n'avez rien à déclarer?
1936 Amant de Madame Vidal, L'
Aventure à Paris
Deux gosses, Les
Faisons un rêve...
Le collier du grand duc
Mon père avait raison
Taras Bulba
Train de plaisir
1935 Billet de mille, Le
Bonne chance!
Dora Nelson
Gangster malgré lui
Jérôme Perreau héros des barricades
Mademoiselle Mozart
Paris mes amours
1934 Compartiment de dames seules
Comte Obligado, Le
Les nuits moscovites
Père Lampion, Le
Zuzu
1933 Tout pour rien
Âme de clown
1932 Chotard et Cie
L'amour et la veine
1931 Bric à Brac et compagnie
L'amour à l'américaine
Olive se marie
1930 Roman de Renard, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace