foto

Gary Down

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Strange Bedfellows
1987 Future Past (TV film)
Ground Zero
I've Come About the Suicide (TV film)
1973 Alvin Purple

TV seriály

2002 MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Driven Crazy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace