foto

Werner Krien

  • nar. 7.3.1912
    Berlín, Německá říše
  • zem. 6.3.1975 (62 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1965 La Bohème
1962 Julie, ty jsi kouzelná
1960 Bomben auf Monte Carlo
Heldinnen
1959 Die ideale Frau
Marili
1958 Die Trapp-Familie in Amerika
Děvčata v uniformě
1957 Frau, die weiß, was sie will, Eine
Immer, wenn der Tag beginnt
Königin Luise
Salzburger Geschichten
1956 Bonjour Kathrin
Die Trapp-Familie
Die goldene Brücke
Friederike von Barring
Studentin Helene Willfüer
1955 Ein Mann vergißt die Liebe
Eine Frau genügt nicht?
Rosen im Herbst
1954 Bildnis einer Unbekannten
Der letzte Sommer
Ihre große Prüfung
Regina Amstetten
1953 Ave Maria
Die blaue Stunde
Königliche Hoheit
1952 Türme des Schweigens
1951 Die Alm an der Grenze
Die Sehnsucht des Herzens
Hanna Amon
Haus in Montevideo, Das
Unsterbliche Geliebte
1950 Epilog: Das Geheimnis der Orplid
Geliebter Lügner
Kein Engel ist so rein
1949 Der große Mandarin
Krach im Hinterhaus
Mordprozeß Dr. Jordan
Ruf, Der
Tromba
1948 Morituri
1947 ...und über uns der Himmel
1946 Irgendwo in Berlin
1945 Wir beide liebten Katharina
1944 Eine Frau für drei Tage
La Paloma
1943 Dobrodružství barona Prášila
1941 ...reitet für Deutschland
Illusion
Příběh života
Über alles in der Welt
1939 Drei Unteroffiziere
Kennwort Machin
Umwege zum Glück
1938 Dreiklang
Frauen für Golden Hill
Mädchen geht an Land, Ein
1937 Der Clown
Gänseknöchlein
L'étrange Monsieur Victor
Oh, diese Ehemänner
Steckbrief 606
Wiener Modell, Das
1935 Černá růže
1934 Menschen im Schatten, Menschen im Licht

Dokumentární

1946 Einheit SPD-KPD

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky