foto

Vadim Buzujev

  • nar. 21.8.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Dvaždy v odnu reku

TV seriály

2020 Dva berega (TV seriál)
2018 Čužaja krov (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
2011 Ment v zakoně (TV seriál)
Dochodnoje mesto (S04E04)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
Volčja chvatka (S04E02)
další epizody (4)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
2006 Tělochranitěl (TV seriál)
Nědětskij mir (S01E02)
Bližnij krug (S01E01)

Dokumentární

2004 Arsenij Tarkovskij: Maljutka-žizň

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky