foto

Stu Segall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2000 Monsignor Martinez (TV film)
Útok vetřelců (TV film)
1999 Anděl strážný (TV film)
1998 Vzala jsem si monstrum (TV film)
1996 Dunící hrom (TV film)
Havran
1995 Polda na melouchu
1993 Dokonalá vražda
1992 Přesný zásah
1987 Three on a Match (TV film)
1985 Hot Blooded
1984 Insatiable II
1983 Cassie
1981 Charli
1980 Insatiable
1979 Summer School
1978 Teeny Buns
1976 C.B. Hustlers
Spirit of Seventy Sex
Student Bodies
1972 Saddle Tramp Women

TV seriály

2001 The Chronicle (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Holub nese smrt (S01E06)
Havajský kupec (S01E05)
Daleko od Los Angeles (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1981 Charli
1977 Masakr v autokině

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky