foto

František Gervai

  • nar. 2.5.1922 (96 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Drevená krava (TV film)
Epizóda (TV film)
1983 Suterén (TV film)
1982 Veľké preteky (TV film)
1979 Cnostný Metod
1976 Do posledného dychu
1975 Pacho, hybský zbojník
1968 Sladký čas Kalimagdory
1966 Siedmy kontinent
Tango pre medveďa
1965 Zvony pre bosých
1964 Slnečný kúpeľ (TV film)

TV seriály

2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
Neúnosné břemeno svobody (E04)
1986 Safari (TV seriál)
1983 Maťo Šidlo Mátožidlo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace