foto

Janet Bartels-Vandagriff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Slečna Lettie a já (TV film)
1999 Návrat na farmu (TV film)
1998 Taxík do Kanady (TV film)
Vánoční přání (TV film)
1997 Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Příběh jednoho života (TV film)
She Cried No (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
Timepiece (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
1994 Jednou za život (TV film)
1993 Císařovi hosté
Danielle Steel: Hvězda (TV film)
Portrét (TV film)
1991 Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
1990 Akce Jackson 2 (TV film)
Always Remember I Love You (TV film)
Bar Girls (TV film)
Guess Who's Coming for Christmas? (TV film)
1989 Vražda v Central Parku (TV film)
1988 Mafiánka (TV film)
Perfect People (TV film)
Tanec sladkých srdcí
1987 Daddy (TV film)
On Fire (TV film)
1986 Can You Feel Me Dancing? (TV film)

TV seriály

1998 Možná už zítra (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace