foto

Michael Esser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Stopy zločinu (TV film)
2010 Žid Süss - Film bez svědomí
2000 V blízkosti vraha (TV film)
1999 Männer und andere Katastrophen (TV film)
1993 Amore dopo, L'
1988 Venedig, traumhaft billig (TV film)

TV seriály

2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)

Dokumentární

2003 Verkauftes Land (TV film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky