foto

Julio Aldama

  • nar. 10.9.1931
    La Rosita, Coahuila, Mexiko
  • zem. 9.1.1989 (57 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Hermelinda linda
Monje loco, El
1983 Maldita miseria
Terror en los barrios
1981 Rastro de muerte
1980 Charro del misterio, El
El hombre sin miedo
1978 Los hijos del diablo
Muerte a sangre fría
1975 Trenza, La
1974 Fe, esperanza y caridad
Llanto, risas y nocaut
1973 Cumbia
Duelo al atardecer
Nosotros los feos
San Simón de los Magueyes
1972 Mi niño Tizoc
Padre nuestro que estas en la tierra
Pandilleros de la muerte
1971 Azul
1970 Santo contra los jinetes del terror
1968 Valentin Armienta el vengador
Zbraně pro San Sebastian
1967 Acapulco a go-go
Crisol
Cruces sobre el yermo
Los hombres de Lupe Alvírez
Mi caballo prieto rebelde
1966 Dos quijotes sobre ruedas
Tragabalas, El
1965 Diablos en el cielo
El tigre de Guanajuato: Leyenda de venganza
1964 Amor y sexo
Dos inocentes mujeriegos
El mundo de las drogas
Este amor sí es amor
Los hermanos Muerte
Lupe Balazos
México de mi corazón (Dos Mexicanas en México)
1963 Boj s ďáblem
Dos alegres gavilanes
El señor Tormenta
Hadrář
1962 Asesinos de la lucha libre
Corrido de María Pistolas, El
Cuanto vale tu hijo
María Pistolas
Perly svaté Lucie
Rey de la pistola, El
Tiburoneros
Vuelven los cinco halcones
1961 El jinete negro
En cada feria un amor
Tres balas perdidas
Una pasión me domina
1960 Bala de Plata
Bala de Plata en el pueblo maldito
Dos maridos baratos
Las tres coquetonas
Los fanfarrones
Pistolocos, Los
Siete de copas, El
¡Viva la soldadera!
1959 Pueblo en armas
Vida de Agustín Lara, La
Ángel del infierno
1958 Los tres vivales
Sueños de oro
1957 Tizoc
1956 Tierra de hombres
1955 Chilam Balam
Cupido pierde a Paquita
1954 Maldita ciudad

TV seriály

1976 Bandidos del río frío, Los (TV seriál)
1972 Edificio de enfrente, El (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1972 Útěk ze šibenice

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace