foto

Robert Herlth

  • nar. 2.5.1893
    Wriezen, Brandenburg, Německá říše
  • zem. 6.1.1962 (68 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Scénografická filmografie

Filmy

1961 Jack Mortimer (TV film)
1960 Auf Engel schießt man nicht
Eine Frau fürs ganze Leben
Gustav Adolfs Page
1959 Buddenbrooks - 1. Teil
Dorothea Angermann
Schöne Abenteuer, Das
1958 Auferstehung
Taiga
1957 ...und führe uns nicht in Versuchung
Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
Svědectví Lorenze Darrandta
1956 Heiße Ernte
Heute heiratet mein Mann
Regine
Teufel in Seide
1955 Hanussen
Poslední štace
Solang' es hübsche Mädchen gibt
1954 Das fliegende Klassenzimmer
Geliebte Feindin
Sauerbruch - Das war mein Leben
1953 Der Kaplan von San Lorenzo
Geschiedene Frau, Die
Musik bei Nacht
1952 Der große Zapfenstreich
Die Försterchristl
Herz der Welt
Hinter Klostermauern
1951 Dr. Holl - Die Geschichte einer großen Liebe
1950 Kein Engel ist so rein
Liebe auf Eis
1949 Einmaleins der Ehe
Verspieltes Leben
1948 Film ohne Titel
1947 Zwischen gestern und morgen
1946 Fledermaus, Die
1944 Melusine
1943 Ein Mann mit Grundsätzen?
Liebespremiere
1942 Andreas Schlüter
1941 Švédský slavíček
1940 Šaty dělají člověka
1939 Maria Ilona
Ples v opeře
1938 Du und ich
1937 Der zerbrochene Krug
Vládce
1936 Hans im Glück
Savoy-Hotel č. 217
1935 Bohové se baví
Das Mädchen Johanna
Dieux s'amusent, Les
Valse royale
1934 Au bout du monde
Der junge Baron Neuhaus
Prinzessin Turandot
1933 Sezona v Kahýře
1932 Hraběnka Monte Christo
Mensch ohne Namen
1931 Calais-Douvres
Der kleine Seitensprung
Kongres tančí
Yorck
1930 Das Flötenkonzert von Sans-souci
Ein Burschenlied aus Heidelberg
Rosenmontag
1928 Čtyři ďáblové
1923 Poklad
1920 Masken

Režijní filmografie

Filmy

1936 Hans im Glück

Scenáristická filmografie

Filmy

1936 Hans im Glück

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace