foto

Magali Boysselle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Ira o el Seol
2015 A la Mala
2014 Cantinflas
Gloria
2012 Pod širým nebem
2011 El Lado Oscuro de La Noche
2007 Hasta el viento tiene miedo
Modrá oční víčka
2002 Milpa, La

TV seriály

2019 Cita a ciegas (TV seriál)
Preso No. 1 (TV seriál)
2017 Neovladatelná (TV seriál)
The Decision (S01E01)
2010 Věznice Capadocia (TV seriál)
A třetího dne vstal z mrtvých (S02E11)
Lotova žena (S02E09)
2002 Daniela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky