foto

Won-joo Jeon

  • nar. 8.8.1939 (80 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pyongyangsong
2008 Swit! geunnyeoegen bimilieyo
2007 Ijanggwa goonsoo
Jeo haneuredo seulpeumi
2004 Eorin shinbu
2003 Hwangsanbeol
2001 Heugsuseon
1998 Kishal kkayo

TV seriály

2019 Gwisingwa sanda (TV seriál)
2017 Missing9 (TV seriál)
2015 Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
2014 Hwanggeumgeotab (TV seriál)
Soongeumui ddang (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
Madi (TV seriál)
2012 Seonnyeoga pilyohae (TV seriál)
2011 Cheonsangui hwawon (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
Majubomyeo useo (TV seriál)
2008 Bamimyeon bammada (TV seriál)
2007 Komapseumnida (TV seriál)
Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)
2006 Balchikhan yeojadeul (TV seriál)
Doksincheonha (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2000 Hakgyo 3 (TV seriál)
1999 Bom (TV seriál)
Kwin (TV seriál)
Tomato (TV seriál)
1997 Yeoja (TV seriál)
1996 Saranghal ttaekkaji (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky