foto

María Eugenia Ríos

  • nar. 4.8.1935 (84 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Ataque salvaje
1988 Pero sigo siendo el rey
1971 Inolvidable Chucho el Roto, El
1970 Amores de Chucho el Roto, Los
Rubí
Vida de Chucho el Roto, La
Yo soy Chucho el Roto
1965 Juicio de Arcadio, El
1963 Los signos del zodiaco
1956 Locura pasional

TV seriály

2000 Carita de ángel (TV seriál)
1997 Desencuentro (TV seriál)
1996 Cañaveral de pasiones (TV seriál)
La culpa (TV seriál)
1989 Lo blanco y lo negro (TV seriál)
1988 Encadenados (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1979 Julia (TV seriál)
1973 Ana del aire (TV seriál)
1972 Me llaman Martina Sola (TV seriál)
1971 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1970 Dios de barro, El (TV seriál)
1963 Eugenia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky