foto

Lena Runge

  • nar. 19.1.1959 (61 let)
    Skövde, Skaraborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Žena
2013 Jakten
2011 Happy End
2005 Z úst do úst
1999 Mamy Blue
1996 Harry och Sonja
1995 Nadja
1993 En dag på stranden
1990 Greger Olsson köper en bil
1989 Kyrkkaffe

TV seriály

2002 Det brinner! (TV seriál)
Pappa polis (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dødsårsak: Ukjent
1997 Vulkanmannen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky