foto

Christina Kallas

  • nar. 6.6.1964 (55 let)
    Thessaloniki, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 The Rainbow Experiment
2010 Matky
1998 Komisař
1997 Liebe Lügen (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Rainbow Experiment
2016 42 Seconds of Happiness
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
1998 Komisař

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky