foto

Anchise Brizzi

  • nar. 5.10.1887
    Poppi, Toskánsko
  • zem. 29.2.1964 (76 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1963 Giacobbe ed Esau
1961 Mina... fuori la guardia
Tatarská princezna
1960 Sepolcro dei re, Il
1959 Il cavaliere senza terra
1958 Addio per sempre!
Totò, Peppino a fanatička
1957 Nebe v plamenech
Peppino, le modelle e chella là
1956 Peccato di castità
1955 Don Camillo e l'onorevole Peppone
Io piaccio
1954 Amori di Manon Lescaut, Gli
Appassionatamente
Due orfanelle, Le
1953 Donne proibite
Návrat dona Camilla
Per salvarti ho peccato
Soucit s padlými
1952 Art. 519 codice penale
Dobrý den, slone!
Don Lorenzo
Donna che inventò l'amore, La
Mondo le condanna, Il
1951 Amore e sangue
L'ultimo incontro
Messalina
Schatten über Neapel
1950 Ladro di Venezia, Il
1949 Golden Madonna, The
I pirati di Capri
That Dangerous Age
1948 Uomini sono nemici, Gli
1946 Amanti in fuga
Avanti a lui tremava tutta Roma
Biraghin
Děti ulice
Rigoletto
1945 Che distinta famiglia!
O sole mio
Quartetto pazzo
Tempesta d'anime
1943 Harlem
Il viaggio del signor Perrichon
Maria Malibran
Tristi amori
1942 Due orfanelle, Le
Labbra serrate
Neviditelná pouta
Odessa in fiamme
Se io fossi onesto
1941 I promessi sposi
Orizzonte dipinto
Una famiglia impossibile
1940 Amami, Alfredo!
Due madri, Le
Fortuna
Manon Lescaut
Melodie eterne
Pazza di gioia
Útěk z Andělského hradu
1939 Krásná zlodějka
Poplach v obchodním domě
Premiéra Butterfly
Skandál s Dorou
Una moglie in pericolo
1937 Due misantropi, I
Pád Kartága
Signor Max
1936 Amore
Bílá eskadrona
Gondola rozkoše a snů
Nozze vagabonde
1935 Il re Burlone
1934 1860
L'eredità dello zio buonanima
Teresa Confalonieri
1933 Il caso Haller
Treno popolare
1932 Due cuori felici
Palio
1931 La lanterna del diavolo
La stella del cinema
1926 Maciste contro lo sceicco
Maciste nella gabbia dei leoni
1925 Voglio tradire mio marito
1924 La taverna verde
Maciste e il nipote d'America
Treno di piacere
1922 I conquistatori del mondo
Il segreto del morto
Per guadagnare cento milioni
1915 Sverchok na pechi

TV seriály

1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace