foto

Erik Aaes

  • nar. 27.4.1899
    Nordby, Dánsko
  • zem. 19.3.1966 (66 let)
    Charlottenlund, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1966 Hlad
1965 Flådens friske fyre
Jeg - en kvinde
Jensen længe leve
1964 Premiere i helvede
Tine
1963 Dronningens vagtmester
Sekstet
1962 Lykkens musikanter
Weekend
1961 Gøngehøvdingen
Harry a komorník
Komtessen
Ullabella
1960 Den sidste vinter
Der rote Kreis
Frihedens pris
Gymnasiepigen
1958 Der Mann, der nicht nein sagen konnte
Det lille hotel
Mor skal giftes
1957 Amor i telefonen
Natlogi betalt
Sønnen fra Amerika
1956 Den kloge mand
Tante Tut fra Paris
1955 Flugten til Danmark
Gengæld
Ild og jord
Mod og mandshjerte
Slovo
1954 Et eventyr om tre
Sukceskomponisten
1953 Det gælder livet
Hejrenæs
Min søn Peter
1952 Avismanden
Kærlighedsdoktoren
Ta' Pelle med
1951 Dorte
Hold fingrene fra mor
Vores fjerde far
1950 I gabestokken
Lyn-fotografen
1949 Det gælder os alle
Din fortid er glemt
For frihed og ret
Lejlighed til leje
Palle alene i verden
1948 Calle og Palle
Hvor er far?
Kristinus Bergman
1947 Hatten er sat
Lykke paa rejsen
My name is Petersen
1946 Far betaler
1945 Den usynlige hær
Mens Sagføreren sover
1944 De tre skolekammerater
Det kære København
Det store ansvar
Otte akkorder
1943 Den hněvu
Erik Ejegods pilgrimsfærd
Mine kære koner
Møllen
Som du vil ha' mig
1942 Baby paa eventyr
Ballade i Nyhavn
Et skud før midnat
Naar bønder elsker
Natekspressen P903
Regnen holdt op
Ta' briller på
Vi kunde ha' det saa rart
1941 Peter Andersen
Tag det som en mand
Tak fordi du kom, Nick
Tante Cramers testamente
Tobiasnætter
Wienerbarnet
1940 Vagabonden
1939 Den gamle præst
Elverhøj
En Lille Tilfældighed
1937 Cocktail
Flådens blå matroser
1935 Bag Københavns kulisser
1932 Jakou mě chceš mít
1928 Tire-au-flanc

Kameramanská filmografie

Filmy

1944 Familien Gelinde

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky