foto

Nikolai Toporkoff

  • nar. 20.6.1885
    Moskva, Rusko
  • zem. 20.6.1965 (80 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1954 Le défroqué
Leguignon guérisseur
1953 Je suis un mouchard
1952 Seuls au monde
1951 Bibi Fricotin
Min vän Oscar
Mon phoque et elles
1950 Agnès de rien
Chéri
Maldonne
Na shledanou, pane Grocku
1949 Du Guesclin
L'escadron blanc
1948 Comédien, Le
Diable boiteux, Le
1947 Taverne du poisson couronné, La
Tierce à coeur
1946 Homme au chapeau rond, L'
1945 Jugement dernier, Le
Monsieur Grégoire s'évade
Peloton d'exécution
1944 Collection Ménard, La
Mládí na rozcestí
1943 Camion blanc, Le
1941 Ceux du ciel
1940 Bach en correctionnelle
1939 Ma tante dictateur
1938 Ramuntcho
Trois artilleurs en vadrouille
Vidocq
1937 Au service du tsar
Danseuse rouge, La
Trois artilleurs au pensionnat
1936 Rose
1935 Jeunes filles à marier
Napoléon Bonaparte
1934 Rapt
Roi de Camargue
Veřejné záležitosti
1933 Touchons du bois
1932 Allô, Mademoiselle!
Fanny
Le chien jaune
Occupe-toi d'Amélie
Petite chocolatière, La
Suzanne
sergent X, Le
1931 Aiglon, L'
Circulez!
Pařížské noci
1930 Der weiße Teufel
Femme d'une nuit, La
Nuits de princes
Tajemství žluté komnaty
Troika
1929 Adieu Mascotte
Carův pobočník
1928 Geheimnisse des Orients
1927 Apachen von Paris, Die
Casanova
Napoleon
1926 Carův kurýr
1925 600000 francs par mois
Milenka básníkova
Prince charmant, Le
1924 La cible
Les ombres qui passent
1923 Chant de l'amour triomphant, Le
Le brasier ardent
Maison du mystère, La
Pour une nuit d'amour
1922 Noc na 11. září
Quinzième prélude de Chopin, Le
1921 Ordonnance, L'
1920 Markýzovo dobrodružství
1917 Delo Beilisa
Kulisy ekrana

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky