foto

Wolfgang Zeller

  • nar. 18.9.1893
    Biesenrode, Německá říše
  • zem. 11.1.1967 (73 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1958 Die Landärztin vom Tegernsee
1956 Ein Herz kehrt heim
Meine 16 Söhne
1955 Du darfst nicht länger schweigen
1954 Ein toller Tag
Ännchen von Tharau
1953 Mit siebzehn beginnt das Leben
Rote Rosen, rote Lippen, roter Wein
1952 Zwei Menschen
1951 Augen der Liebe
Unsterbliche Geliebte
1950 Die Lüge
Export in Blond
Schatten des Herrn Monitor, Der
1949 Die Brücke
Die letzte Nacht
Mordprozeß Dr. Jordan
Schicksal aus zweiter Hand
Und wenn's nur einer wär'
Wohin die Züge fahren
1948 Das kleine Hofkonzert
Grube Morgenrot
Morituri
1947 Ehe im Schatten
1945 Der Puppenspieler
Die Jahre vergehen
1944 Der verzauberte Tag
Meine vier Jungens
1943 Dům u jezera
Wenn die Sonne wieder scheint
1942 Andreas Schlüter
1941 Menschen im Sturm
Sklepnice Anna
Unser kleiner Junge
1940 Na záletech
Žid Süss
1939 Der Gouverneur
Der Polizeifunk meldet
Die fremde Frau
Die unheimlichen Wünsche
Robert Koch, bojovník se smrtí
Spiel im Sommerwind
Ziel in den Wolken
1938 Du und ich
Petermann ist dagegen
Stíny nad přístavem
Toulavý národ
1937 Der zerbrochene Krug
Dobrodružství poručíka Glahna
Ritt in die Freiheit
Vládce
1935 Der Gefangene des Königs
1933 Die Insel der Dämonen
1932 An heiligen Wassern
L'Atlantide
The Mistress of Atlantis
Unmögliche Liebe
Upír aneb Podivné dobrodružství Davida Graye
Vládkyně Atlantidy
1931 Feind im Blut
1930 Prix de beauté (Miss Europe)
1929 Země bez žen
1928 Luther
1926 Dobrodružství prince Achmeda

Dokumentární

1959 Ráj divokých zvířat
1956 Kein Platz für wilde Tiere
1953 Des Feuers Macht
1936 Ewiger Wald
1933 Deutschland zwischen gestern und heute
1931 Himatschal - Der Thron der Götter
Im Auto durch zwei Welten
1929 Melodie světa

Herecká filmografie

Filmy

1949 Die Brücke

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace