foto

Henri Duvernois

  • nar. 4.3.1875
    Paříž, Francie
  • zem. 30.1.1937 (61 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1958 Maxime - kniha
1932 Poule, La - kniha
1931 Faubourg Montmartre - kniha
1924 Faubourg Montmartre - kniha

TV seriály

1980 Amours des années folles, Les (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1960 Rouge (TV film) - divadelní hra
1948 Après l'amour - divadelní hra
1934 Dernière heure
Jeanne
1932 Poule, La
1931 Après l'amour - divadelní hra
1925 Après l'amour - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky