foto

Andy Collins

  • nar. 15.6.1961 (58 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Goose on the Loose
Losing It (TV film)
2005 Angell's Hell (TV film)
2004 Sex Lives of the Potato Men
2002 Prďoši
2001 Dream
Princezna zlodějů (TV film)
2000 Fanoušci
1999 David Copperfield (TV film)
1998 Tichý hlas
1997 Bicycle Thieves
1996 Odpískáno
1990 Arrivederci Millwall
1989 Candy Show, The
1987 See You at Wembley, Frankie Walsh
Unusual Ground Floor Conversion

TV seriály

2005 Afterlife (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
2000 Reach for the Moon (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky