foto

Lincoln Lageson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Snové léto (TV film)
The Time Capsule (TV film)
2017 Do I Say I Do? (TV film)
Groomzilla (TV film)
Holka na stěhování (TV film)
Hometown Hero (TV film)
Once Upon a Date (TV film)
2016 Beznadějný romantik (TV film)
Casa Vita (TV film)
Kouzelná orchidej (TV film)
Léto snů (TV film)
2015 Bound & Babysitting (TV film)
Cloudy with a Chance of Love (TV film)
How Not to Propose (TV film)
Letter Never Sent (TV film)
Portrét lásky (TV film)
Romantically Speaking (TV film)
2014 Looking for Mr. Right (TV film)
Láska s vůní sušenek (TV film)
Mom and Dad Undergrads (TV film)
Rescuing Madison (TV film)
2013 Notes from Dad (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
Santa Switch (TV film)
The Thanksgiving House (TV film)
2012 Domácí mazlíček (TV film)
Družička v utajení (TV film)
Help for the Holidays (TV film)
Jak chutná láska (TV film)
Matchmaker Santa (TV film)
2011 Annie Claus is Coming to Town (TV film)
Fixing Pete (TV film)
Když se zrodí láska (TV film)
Love's Resounding Courage (TV film)
Můj táta Rocker (TV film)
Oliver's Ghost (TV film)
Vánoční cesta lásky (TV film)
2010 Class (TV film)
Divoká cesta (TV film)
Dělat zázraky (TV film)
Láska z výtahu (TV film)
Wish List, The (TV film)
2009 Květinářka (TV film)
Ničivá bouře (TV film)
Svazující tajemství (TV film)
2008 Půlnoční polibek (TV film)
Vyprahlá prérie
2007 Akcelerace smrti (TV film)
Anděl spravedlnosti (TV film)
Probuzené srdce (TV film)
Vražedná chůva (TV film)
Zlomené srdce (TV film)
Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2006 Náš dům (TV film)
Vánoční pohlednice (TV film)
Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
Dobrodružství Poseidonu (TV film)
Náš děda (TV film)
Záhadná žena: Fotografie (TV film)
Záhadná žena: Hra (TV film)
Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
Záhadná žena: Víkend plný záhad (TV film)
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2004 Sladká láska (TV film)
Slib věčné lásky (TV film)
Vražda v Hollywoodu (TV film)
Život v Liberty Street (TV film)
2003 Horká půda (TV film)
Měsíční záliv (TV film)
Vánoční návštěva (TV film)
Záhadná žena (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Detektiv (TV film)
2004 Vražda v Hollywoodu (TV film)
2003 Vánoční návštěva (TV film)
Záhadná žena (TV film)
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
Zlá předtucha (TV film)
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Edie & Pen
1994 Hazardní hráč (TV film)
MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)

TV seriály

2002 JAG (TV seriál)
Obrana cti (S07E22)
2000 City of Angels (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky